Acasă Politică Viorica Dăncilă: „Nu-mi voi da demisia sub nicio formă” „Sunt un om...

Viorica Dăncilă: „Nu-mi voi da demisia sub nicio formă” „Sunt un om responsabil…”

6
DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă: „Nu-mi voi da demisia sub nicio formă” „Sunt un om responsabil…”

Premierul Viorica Dăncilă spune că nu va demisiona „sub nicio formă” din fruntea Guvernului atât timp cât are sprijinul preşedintelui PSD şi al coaliţiei de guvernare.

Ea a adăugat că este un om responsabil şi nu vrea să creeze instabilitate, notează Digi24.

Premierul a precizat că i-a promis lui Liviu Dragnea că va duce la capăt programul de guvernare.

„Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar şi am responsabilitate faţă de cetăţenii României şi faţă de România de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în ţara mea, pentru că atunci când creezi instabilitate părerile din extern nu sunt cele care contează pentru ţara noastră. Eu vreau ca fiecare să vadă în România un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al creşterii economice şi vreau să duc la capăt mandatul cu care am pornit la drum”, a spus Viorica Dăncilă.

Am văzut astăzi sau ieri că au apărut evaluările Institutului Naţional de Statistică şi am văzut că avem creştere economică, faptul că România merge pe un drum bun şi acest drum bun pe care merge România are ca sprijin programul de guvernare, vă are ca sprijin pe dumneavoastră, pensionarii din România. De aceea, mă aşteptam ca la acest rezultat – ca atunci când iei note bune – să fii un om premiat. Se pare că nu toată lumea este de aceeaşi părere”, a adăugat ea.

Nu-mi voi da demisia sub nicio formă atâta timp cât am sprijinul preşedintelui partidului, al coaliţiei de guvernare şi atâta timp cât am sprijinul dumneavoastră”, a spus premierul la Consiliul Naţional al pensionarilor PSD.

Ea a adăugat că România are creştere economică şi merge pe drumul bun.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, luni seară, pentru a doua oară, că este imperioasă demisia premierului Vorica Dăncilă, pentru „a face loc unor oameni responsabili şi competenţi”.

Este din ce în ce mai vizibil că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă”, a spus preşedintele.

El a adăugat, comentând execuţia bugetară pe primul trimestru al acestui an, că PSD că este incapabil să ţină ordine în finanţele publice, iar după trei prim-miniştri şi tot atâţia şefi la ANAF, cel mai vizibil efect este incertitudinea şi lipsa de predictibilitate.

Sursa: Digi24

Citește și: 

Reacția lui Dragnea la discursul Președintelui Iohannis: „Doamna Dăncilă nu poate demisiona…”

loading...