Viorica de la Clejani, infectată cu coronavirus, a fost internată la Matei Balș. Cum se simte artista

0

Viorica de la Clejani este infectată cu coronavirus. Artista se află internată la Institutul Matei Balş din Capitală.

În vârsta de 48 de ani, Viorica de la Clejani este în spital de o săptămână.

Ioniță de la Clejani a declarat că în momentul în care a aflat vestea a simțit că „a fugit pământul de sub picioare.” Acesta a oferit detalii despre starea de sănătate a artistei. Viorica nu era vaccinată, conform știrileprotv.

Viorica de la Clejani, internată la Matei Balș, după ce s-a infectat cu coronavirus. ”Este o boală grea, vă rog să o luați în serios”

„Viorica se simte bine acum, ne-am dus la spital cu toată încrederea și ne punem toată speranța în medici și în Dumnezeu. Vă dați seama că m-am speriat, mi-a fugit pământul de sub picioare.

Viorica de la Clejani este universul nostru, al meu, al copiilor. După o perioadă agitată din viața noastră, acum viața ne încearcă și mai mult. Dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi și a familie noastre.

Este o boală grea, vă rog să o luați în serios, să vă protejați, să aveți încredere în doctori și în Dumnezeu. Este bine, este sub control, medicii se ocupă de ea, când va fi bine va veni acasă”, a declarat Ioniță, conform sursei citate.

Ioniță de la Clejani a mai precizat că nimeni din familie nu mai este infectat.

Ioniță, mesaj emoționant după ce Viorica de la Clejani a fost internată la Matei Balș. „Este universul nostru, al meu, al copiilor”

„Nu este nimeni în familie (n.r. – infectat), ne-am speritat și am mers la spital. Avem încredere în medicii de acolo care am văzut că se ocupă și fac tot posibilul să o salveze”, a mai precizat Ioniță.

Tot la Matei Balș este internată și Elena Merişoreanu.

În vârstă de 74 de ani, artista a fost vaccinată cu schema completă, dar nu a scăpat de infectarea cu coronavirus.

În urmă cu o lună, ea a fost internată la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide