Viviana Sposub, pregătită să devină mamă. George Burcea a făcut marele anunț despre copil: “Vine!”

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la noi din țară.

Povestea lor de dragoste este una cu totul specială, care a început din întâmplare și se pare că va ține pentru totdeauna.

Drept dovadă, Burcea a făcut anunțul mult așteptat: Viviana va deveni mămică!

Viviana Sposub este însărcinată
Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună din 2020. S-au îndrăgostit pe vremea când participau la Ferma și au demonstrat că povestea lor este una specială, chiar dacă nimeni nu avea încredere în ei și nu le dădea prea multe șanse. Totuși, lucrurile au evoluat și au planuri foarte mari.

George Burcea a făcut un anunț extrem de important, chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. Actorul a postat o fotografie cu piciorul unui bebeluș alături de textul ‘Vine’, iar pe fundal piesa numită ‘Magic Moments’.

Imediat, fanii s-ar gândi că fostul soț al Andreei Bălan ar urma să devină tătic pentru a treia oară, dar se pare că vestea nu a fost cea așteptată. George a vorbit, de fapt, doar despre un film, lucru ce i-a dezamăgit pe fanii care așteaptă mereu o veste că Viviana va deveni mămică pentru prima dată.

Viviana nu e pregătită să devină mamă
În urmă cu câteva săptămâni, în momentul în care a fost întrebată când va aduce pe lume un copil, Viviana Sposub mărturisea că perioada în care se află cu George Burcea nu este potrivită pentru acest pas. Se pare că au alte planuri în următoarea perioadă, dar nu exclud și posibilitatea de a-și mări familia.

”De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, a spus Viviana pentru viva.ro.

George Burcea a precizat și el că nu va avea loc prea curând nici nunta, mai ales pentru că actorii au trecut printr-o perioadă grea din cauza pandemiei. Totuși, actorul se declară un bărbat fericit și spune că Viviana este cel mai mare sprijin al său, motiv pentru care îi este recunoscător.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata