Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit din nou, la aproape două luni de când au mai acordat o șansă relației. Ce hotărâre a luat actorul la scurt timp după–citeste in comentariu

La începutul lunii septembrie, Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, dar se pare că nu a durat mult până când au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-au despărțit din nou, iar actorul a luat o decizie radicală.

viviana sposub si george burcea

George Burcea a luat o decizie radicală după ce el și Viviana Sposub s-au despărțit

Instagram

  • Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit din nou, la aproape două luni de când au mai acordat o șansă relației
  • Ce hotărâre a luat actorul la scurt timp după separare

După trei ani de relație, Viviana Sposub și George Burcea au decis să se despartă, în această vară. După câteva luni în care au stat separați, cei doi au decis să mai acorde o șansă relației, astfel că s-au împăcat. La nici două luni de la acest moment, cei doi au pus punct relației definitiv.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit din nou

Potrivit cancan.ro, cei doi nu mai formează un cuplu, asta după ce Viviana Sposub a decis să pună punct relației. Chiar dacă s-au împăcat, actorul și iubita lui nu se mai înțelegeau la fel de bine. Se pare că George Burcea nu își dorește să mai aibă vreo legătură cu Viviana Sposub, asta pentru că a plecat din România.

Actorul s-a mutat de curând în Los Angeles și totul s-a întâmplat ca urmare a refuzului fostei sale iubite de a forma din nou un cuplu, asta pentru că fosta asistentă TV și-a dorit mai mult să rămână prietenă cu fostul iubit. Ajuns în SUA, George Burcea și-a schimbat numărul de telefon își dorește să se concentreze mai mult pe carieră, spun apropiații celor doi.

Actorul a fost așteptat de agentul lui în America

De altfel, George Burcea a luat o decizie radicală și în ceea ce privește cariera. Actorul are un agent american, el fiind cel care se ocupă de traseul profesional, urmând să participe la castinguri pentru producții în lumea filmului și reclame.

„Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa citată.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui reality show și au decis să continue relația și în afara emisiunii. Viviana Sposub i-a fost alături mereu fostului iubit, de aici și faptul că, în urmă cu câteva luni, au decis să plece în America pentru o scurtă perioadă.

Lasă un comentariu