Vulpiţa a dat lovitura vieţii după piesa lansată cu Viorel şi Rafaelo

Vulpița, Viorel și Rafa au parte de un mega succes de când și-au lansat ultima melodie. Aceștia au fost invitați la emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars, unde au avut parte de multe provocări.

Îmbrăcată într-o rochie de seară, stralucitoare, precum o divă, Veronica, alături de cei doi cavaleri, au fost invitați la Antena Stars, pentru a-și prezenta noua piesă, recent lansată. Lumea mondenă și reflectoarele televiziunilor îi priesc lui Viorel, Rafaelo și Vulpiței mai ales. Veronica Stegaru a învățat limba engleză.


Apreciază și distribuie !

Aceasta a comunicat la un moment dat cu Andrei Ștefănescu și Majda în limba engleză, răspunzând cu Yes și No la diferite întrebări adresate. Provocarea nu s-a încheiat repede. Vulpița, Viorel și Rafaelo au fost supuși unui test fulger. Prezentatorii le-au oferit mai multe pahare cu diverse conținuturi, ascunse de ochii lor, prin care să le identifice exact cu ajutorul gustului. Astfel, cei trei au băut, așadar, din fiecare pahar.

Viorel a găsit primul soluția – compoziție de clătite. Veronica nu a fost la fel de insiprată – în paharul ei era ceai de ceapă cu mult piper, însă aceasta nu a știut ce se află. Rafaelo a găsit și el soluția – Aloe Vera.