Vulpița îi dă lovitura fatală lui Emily Burghelea. Ce mesaj tăios i-a transmis

Vulpița continuă să le facă jocul celor din emisiunea prezentată de Mirela Vaida. După ce au făcut-o cu ou și cu oțet pe Emily Burghelea, acum Veronica îi dă fatala, ironizând-o pe fosta asistentă.

Vulpița îi transmite un mesaj dureros fostei asistente tv, Emily Burghelea. După ce în urmă cu câteva zile, tânăra a spus în direct că Veronica este agresată de către Viorel și că i-ar fi povestit tot ce se întâmplă între ei, acum femeia din Blăgești o ironizează pe cea care la un moment dat i-a fost confidentă.

Vulpița, mesaj acid la adresa lui Emily
Mesajul pe care l-a transmis Vulpița i-a șocat pe toți cei care îi țin partea lui Emily, iar asta pentru că asistenta a devenit extrem de apropiată la un moment dat de soția lui Viorel Stegaru, pe care a și dus-o la ea acasă.


Apreciază și distribuie !

Vulpița a schimbat puțin versurile unei melodii cunoscute cu un mesaj tăios pentru fosta asistentă, Emily Burghelea. Versurile Veronicăi sună cam așa:

„Hop, hop, eroina meaaaa, mi-ai rănit sentimentele și acum am ajuns eu asistentă”, spune Vulpița în timp ce este filmată de Doina Stină, reporter a emisiunii prezentate de Mirela Vaida. Dar asta nu a fost tot, căci reporterul a întrebat-o pe Veronica de ce poartă ochelari, iar ironiile au continuat:

„De ce purtați ochelari, doamnă?”, a întrebat-o Doina pe Vulpița, ironizând cele spuse de Emily în ultima zi ca asistentă tv a emisiunii.

„Eroina meaaa. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută”, a fost răspunsul Vulpiței.