Vulpița, însărcinată din nou?! Filmulețul care a stârnit un val de controverse: ”Altul? E gravidă?”–-citeste vin comentariu

Un nou clip pe TikTok cu Vulpița i-a lăsat mască pe toți! Fanii s-au întrebat dacă nu cumva fosta parteneră a lui Viorel Stegaru este însărcinată din nou, după ce au văzut imaginile cu ea.

După ce s-a despărțit de Viorel Stegaru, Vulpița și-a găsit rapid un nou partener. Dumitru Cătălin este cel care a reușit să o cucerească pe tânăra din Blăgești. Iar cei doi par destul de fericiți împreună. Aceștia nu ezită să își afișeze relația în mediul online și să-și facă declarații de dragoste.

Despre noul bărbat din viața Veronicăi nu se știu prea multe, însă din postările făcute pe rețelele de socializare reiese că acesta are la rândul lui o familie numeroasă, fiind tatăl a mai mulți copii. Iar acum lumea se întreabă dacă nu cumva Vulpița a rămas din nou însărcinată. Asta după ce o tânără a distribuit pe contul său de TikTok un videoclip în care apare Vulpița.

Nimic dubios, dar… tânăra din Blăgești apare cu o burtică de graviduță. Iar fanii au reacționat pe loc: „Altul?”, „Doamne, e însărcinată din nou?!”, „Atât s-a putut”, „E gravidă din nou, dar oare cu cine?” sau „Naștere Ușoară”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online. Nu se știe însă dacă filmulețul este vechi sau actual.

 

Vulpița, momente grele după naștere

Vulpița a trecut prin momente foarte grele pentru că nu au avut unde să locuiască și a fost nevoită să meargă la un centru de ajutor social. N-a avut parte de susținerea familiei și nici a lui Viorel Stegaru după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara.

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, spuneau persoane apropiate tinerei, potrivit vremeanoua.ro.

Lasă un comentariu