Vulpița s-a făcut fată rea: „Să vă abțineți de la comentarii fără rost”

Vulpița s-a făcut fată rea! Ce le-a spus Veronica fanilor? Acum e clar că a uitat de unde a plecat! Vestea că Vulpița și Viorel s-au infectat cu noul coronavirus a venit ca un șoc pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca ”aventura” soților Stegaru să fie pusă în pauză din cauza virusului ucigaș, însă, realitatea a lovit din nou. Cei doi au intrat în izolare și așteaptă cu nerăbdare să se vindece. Și cum se plictisesc în această perioadă, au devenit foarte activi în mediul online.

Vulpița s-a făcut fată rea
Vulpi este tare melancolică și postează încontinuu fotografii vechi pe contul de Instagram, susținând că este cu gândul la plimbare. Ei bine, și cum a devenit o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, soția lui Viorel s-a transformat în fată rea și le-a zis fanilor să se abțină de la comentarii.

”Cu gândul la plimbare… 🙂🙂
„Poza e veche, sa va abțineți de la comentarii fără rost”, le-a transmis Veronica fanilor. ”Du-te și învață să vorbești”. Și atât i-a trebuit, căci internauții au răbufnit imediat și s-au luat de ea. Cei din mediul online au reacționat urât și i-au adresat numai cuvinte urâte Veronicăi, fiind de părere că ar trebui să învețe să scrie și după să le spună lor ce să facă. Of, Vulpi!

”Ea abia este în stare sa lege doua cuvine și pe instagram e mare culta/ Pana acum 7 luni nu stiai alte sate in afara de blagesti/ du-te si invata sa vorbesti si apoi fa-ti instagram/ Bai,, vulpito” nu avem cum sa ne abtinem, esti persoana publica te au facut astia de la tv si pe tine,, vedeta”. 🤷‍♀️”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative.

Cum se simte Vulpița după ce a fost depistată pozitiv la testul COVID-19
Veronica Vulpița și soțul ei Viorel Stegaru au fost depistați pozitivi la testul Covid-19. Cei doi au intrat imediat în carantină și au respectat toate procedurile, deși nu aveau niciun simptom. Toată lumea se întreabă acum care este situația și cum se simt cei doi, așa că Veronica a avut un mesaj pentru toți fanii care sunt preocupați de starea ei de sănătate.


Apreciază și distribuie !

Cum se simte Vulpița după ce a fost depistată pozitiv la testul COVID-19
În urmă cu doar două zile a fost panică în platoul Acces Direct dupp ce s-a descoperit că Veronica, recent venită de la Băgești, dar și soțul ei Viorel au coronavirus. Toată echipa s-a testat și Mirela Vaida a confirmat în direct că nimeni nu a mai ieșit pozitiv la testul Covid-19. Cu toate acestea toate persoanele care au avut contact direct cu cei doi soți din Vaslui sunt acum în izolare la domiciliu.

„Am mers la testare. S-a efectuat cred că peste 12 teste. În redacția noastră absolut toată lumea s-a testat. Cei care au intrat în contact direct cu Veronica și Viorel sunt acum în izolare. Ne gândim la ei și sper din tot sufletul să treacă cu bine peste această perioadă și să nu se întâmple ceva mai grav. Eu tremuram până acasă, nu puteam să conduc. Imaginați-vă cum am ajuns la copii, nu am stat lângă ei”, a dezvăluit Mirela Vaida.

Mesaj pentru fani
Între timp Veronica și Viorel și-au făcut bagajele pentru spital, dar nu au uitat să lase un mesaj pentru toți fanii care sunt preocupați de starea lor. Se pare că cei doi se simt foarte bine și momentan nu prezintă simptome specifice infecției cu virusul SARS COV 2. La început Viorel chiar a fost sceptic și nu a crezut în acest diagnostic, după spusele Mirelei Vaida, însă se pare că acum bărbatul ia în considerare toate recomandările medicilor.

„Mulțumesc pentru mesaje! Sunt bine. Nu mă simt rău acum. Viorel e și el bine. Suntem în carantină și acum, în câteva ore, 10, 6 ore, o să vină o mașină să ne ducem să facem niște analizare mai amănunțite. Și îmi pun și eu câteva schimburi în geantă, ca să am cu ce să mă schimb acolo. Tot ce trebuie într-un spital, pentru 3 zile cât vom sta acolo. Mi-am pregătit pijamale, tot ce îmi trebuie să mă duc la spital.

Mă simt foarte bine. Cred că atunci (n.r. s-a infectat cu COVID-19) când am fost plecată la mine în Blăgești. Nu renunț deloc la muzică. Tot înainte vreau să merg cu melodiile, am planuri mari”, a dezvăluit Vulpița.