Vulpița și Viorel au scăpat de coronavirus. Când începe noul sezon Acces Direct

Vulpița și Viorel au scăpat de coronavirus. Veste bună pentru fanii familiei Stegaru din Blăgești – cei doi au ieșit din izolare. Astfel, se încheie și pauza forțată pe care a luat-o Acces Direct după ce mai multe persoane din echipă au fost infectate. Noul sezon al emisiunii ar urma să debuteze de săptămâna viitoare.

Veste importantă pentru fanii Vulpiței și ai lui Viorel Stegaru. Pentru cei doi s-a terminat perioada de carantină cauzată de îmbolnăvirea cu noul coronavirus. Astfel, odată cu ei, și emisiunea Acces Direct revine din izolare. Amintim că întreaga emisiune a fost suspendată pentru o perioadă după ce mai multe persoane din echipă s-au infectat cu CoVid-19. În urma acestor evenimente, realizatorii show-ului au fost nevoiți să ia o pauză forțată. Asta mai ales că și personajele principale au fost depistate pozitiv la noul coronavirus.

Vulpița și Viorel au scăpat de coronavirus
Din moment ce Vulpița și Viorel au încheiat carantina, noul sezon este programat să înceapă luni, 17 august. Un promo care anunță noile ediții este difuzat pe post, iar reprezentanți ai postului au confirmat informația. La finalul lunii iulie, emisiunea Acces Direct a fost lovită brutal de coronavirus. S-au infectat și soții Veronica și Viorel Stegaru, vedetele show-ului în acest an. Atunci, Mirela Vaida povestea despre infectare.

„Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Așa că decizia cea mai înțeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct și toată lumea din redacție și din platou merge acasă”, spunea prezentatoarea atunci.


Apreciază și distribuie !

Cei doi au intrat în izolare, iar emisiunea a continuat câteva zile. Chiar prezentatoarea Mirela Vaida a anunțat pe post că rezultatul testului său a fost negativ. Dar, show-ul nu a mai durat mult și a fost oprit pentru că numărul cazurilor creștea. Practic, ultima ediție a fost luni, 27 iulie. De atunci, Antena 1 a difuzat câteva ediții best-of, dar și edițiile filmate pentru vacanța care ar fi urmat în august.

Prin ce peripeții au mai trecut Vulpița și Viorel
Zilele trecute, Cancan.ro a scos la iveală cel mai murdar secret al Vulpiței de la Acces Direct. Veronica l-a înșelat pe Viorel, pe iarbă, ziua în amiaza mare, iar partida de amor a fost filmată și a devenit virală! În urma izbucnirii acestui scandal, Vulpița a avut și o primă reacție. Mai exact, aceasta a postat pe contul său de TikTok un scurt video în care „ceartă” un urs de pluș.

Mai mult, ea nu pare deloc deranjată de faptul că toată lumea a aflat cum anume face ea amor, dar și că l-a înșelat pe Viorel.

„Te-ai pus în cameră la mine! Dacă te spun lui tata, te omoară cu bătaia, ieși afară”, a fost reacția Vulpiței, în timp ce lovea cu pumnul ursul de pluș de la ea din pat.

Acum, după ce Vulpița și Viorel au scăpat de coronavirus, rămâne de văzut cu ce își vor mai uimi fanii. Așadar, să înceapă show-ul!