Vulpița și Viorel, surpriză neașteptată din partea unui telespectator. Ce au primit cei doi

Vulpița și Viorel, surpriză neașteptată din partea unui telespectator. Cei doi sunt în culmea fericirii!

Un telespectator le-a întins o mână de ajutor Vulpiței și lui Viorel! Bărbatul le-a oferit celor doi soți un apartament în care să stea pentru câteva luni fără să plătească chiria până când se vor stabili financiar. Viorel își va păstra serviciul la spălătorie, iar Vulpița își caută un serviciu în domeniul menajului.

”Îi mulțumim foarte frumos. Sperăm să ne înțelegem în continuare cu el. O să ținem casa curată”, au spus soții Stegaru.


Apreciază și distribuie !

Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel
Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii.

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă! Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.