Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia, surprinsă într-o ipostază unică. Politicianul a luat masa pe peronul gării

0

Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia, surprinsă într-o ipostază unică. Deși pare incredibil, este adevărat! Ministrul muncii din Suedia a dovedit că statul nu trebuie să schimbe un om. Ylva Johansson a fost surprinsă în timp ce lua masa pe peronul gării, apărând ca un om de rând.

Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia, surprinsă într-o ipostază unică. Politicianul a luat masa pe peronul gării

Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia, surprinsă într-o ipostază unică. O imagine cu ministul muncii din Suedia face înconjurul internetului. Ylva Johansson a demonstrat că statutul nu ar trebui să schimbe atitudinea oamenilor. Ministrul muncii a fost surprins în timp ce lua masa pe peronul gării. Politiciana apare ca o persoană simplă, nicidecum precum un demnitar. În timp ce aștepta trenul, Ylva a decis să mănânce fără să aibă vreo reținere. De asemenea, în imagine, politiciana afișează un zâmbet sincer, așa cum rar mai vezi la o persoană. Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare, iar internauții au comentat și au lăudat gestul acesteia. O suedeză aș̦teaptă un tren să se întoarcă acasă. Și-a luat un sandviș̦ pentru o masă de noapte. Zâmbetul ei pe cameră arată natural.Dar, dar.. Numele acestei femei este Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia. Călătorește fără limuzine și gardieni. Johansson este unul dintre cei mai de succes miniștri sociali din toate timpurile. În timpul mandatului său, a reușit să reducă brusc șomajul în țară.”scrie în dreptul imaginii.

Cum au reacționat internauții

Utilizatorii români au fost uimiți de gestul ministrului, criticându-i pe demnitarii români. ”Ce vreți, o țoapă cu buzele umflate făra studii..are mașina la scara și vrem că politicienii să meargă pe jos ..”, ”Succes în continuare pe toate planurile de viitor!”, ”Nu cred că e bine că a fost publicat așa ceva: ar putea vedea și demnitarii de la noi și o fi molipsitor!”, ”Un om cu principii sănătoase și adevărate. Văd că mulți sunt de partea ei, dar oare câți sunt și de partea Dianei Șoșoacă, care luptă pentru poporul român. Și de tot ce i se pune în spate”, ”Totul ține de educație și bun simț, parlamentarilor noștrii le lipsesc aceste calități!”, au comentat românii.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide