Zelenski, mesaj CLAR pentru armata rusa: „Inca va puteti salva”

Presedintele Ucraine, Volodimir Zelenski nu vrea sa capituleze. Intr-un nou mesaj video adresat armatei ruse, liderul de la Kiev avertizeaza ca ucrainenii vor lupta pana isi vor „recastiga pamantul”.

Zelenski nu cedeaza in fata Rusiei.

„Faptul ca am rezistat timp de doua saptamani v-a aratat ca nu ne vom preda, pentru ca aceasta este casa noastra. Sunt familiile si copiii nostri. Vom lupta pana ne vom recastiga pamantul. Pana cand vom raspunde pe deplin pentru oamenii nostri ucisi, pentru copiii nostri ucisi.”, a declarat Zelenski intr-un nou clip postat pe contul sau de Instagram.

Presedintele ucrainean a adresat, din nou, un apel catre soldatii rusi, indemnandu-i sa se intoarca la casele lor.

„Inca va puteti salva daca va intoarceti acasa. Sa nu va incredeti in comandantii vostri care spun ca inca mai aveti o sansa in Ucraina. Doar inchisoarea si moartea va asteapta aici, nimic altceva. Ne luati vietile si veti plati cu ale voastre. Stim, avem interceptari in care comandantii vostri inteleg foarte bine totul.”, a mai spus Zelenski.

Zelenski, mesaj pentru poporul ucrainean.

„Inamicul poate distruge zidurile caselor noastre, scolilor noastre, bisericilor noastre. Pot distruge fabricile ucrainene. Dar nu va ajunge niciodata la sufletul nostru, la inima noastra, la capacitatea noastra de a trai liber si de a lupta cu curaj”, a scris presedintele pe Instagram.

zelenski insta

„Trebuie sa oprim razboiul, trebuie sa ne intoarcem la pace.”, a mai spus presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata