Zi mare în familia Ibacka. Andreea, soția lui Cabral, a născut astăzi un băiețel

0

Emoții mari pentru membrii familiei Ibacka.

Vestea a fost dată de Cabral.

Gata. Totul bine. E băiat și e bine.
Andreea Ibacka e bine și ea.
Eu sunt acasă cu Namiko.

Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…

Screenshot 20211005 213703 Facebook

Actrița a intrat în travaliu și urmează să nască în cursul zilei de astăzi. Se pare că data de 5 octombrie va fi cu noroc pentru familia Ibacka. Cabral este foarte emoționat și și-a condus soția la maternitate. El a spus, în glumă, că se duce la o bere cu băieții, dar în realitate așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum va decurge această zi pentru iubita lui soție.

Cabral a postat o poză în care a anunțat că soția lui va naște astăzi!

Screenshot 20211005 213757 Facebook

Actrița Andreea Ibacka va da naștere unui băiețel. Este al doilea copil al familiei, pentru că Andreea și Cabral mai au acasă o fetiță care se numește Namiko.

Vedeta a așteptat mult timp acest moment și de-a lungul celor nouă luni de sarcină și-a ținut la curent fanii cu evoluția sarcinii. Tocmai de aceea, acum, când internauții au aflat că a venit ziua cea mare, i-au urat Andreei mult succes și o naștere ușoară care să decurgă bine.

Modalitatea prin care actrița Andreea Ibacka a ales să-l anunțe pe Cabral că va naște un băiețel a făcut deliciul internauților. Se pare că prezentatorul tv nu a vrut să cunoască sexul bebelușului, fiind decis să afle dacă are fată sau băiat fix în ziua nașterii. Andreea, însă, nu a fost de acord și a făcut tot posibilul să-l anunțe că vor avea un băiat cu câteva săptămâni înainte ca micuțul să apară pe lume.

Cabral a fost foarte emoționat și s-a bucurat, dar a ținut să spună că are o soție foarte perseverentă care nu s-a lăsat până nu a făcut ce și-a propus.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide