Zodiac chinezesc pentru marți, 24 octombrie 2023. Șarpele are mare noroc la bani

Șobolan

Relația cu persoana iubită se complică până în punctul în care pot apărea certuri, aparent, fără niciun motiv. Fii atent la cuvintele folosite!

Bivol

Ascultă-ți intuiția pentru că nu dă greș niciodată, mai ales dacă zilele astea urmează să faci o alegere importantă în domeniul profesional.

Tigru

Dai dovadă de energie bună și gânduri pozitive. Se anunță o zi perfectă în plan personal, cu planuri de călătorie și prieteni dragi.

Iepure

E posibil să îți schimbi locul de muncă și să o iei de la zero în altă parte, dar undeva unde salariul este mult mai generos.

Dragon

Faci pasul următor în relația de dragoste fie că este vorba de mutarea împreună, fie de semnarea actelor de căsătorie.

Șarpe

Ai mare noroc la bani. Partea financiară este foarte bine aspectată, asta pentru că ești mai cumpătat și nu mai cumperi lucruri inutile.

Cal

E momentul să ai mai multă încredere în tine și să nu-i mai lași pe ceilalți să îți spună că nu poți face anumite activități sau planuri.

Capră

Starea de spirit ți se modifică considerabil în prezența cuiva din cercul de prieteni. Se poate naște o poveste de dragoste.

Maimuță

Ascultă sfaturile pe care le dai celor din preajma ta și urmărește-le cu mare atenție. Fă în așa fel încât să ții și tu cont de ele.

Cocoș

O vacanță se conturează la orizont. Poate fi la final de săptămână sau cu ocazia unei sărbători importante.

Câine

Treci printr-o schimbare radicală în carieră. Drumul te duce în zone necunoscute, dar pe care le explorezi cu entuziasm.

Mistreț

Simți că timpul nu este de partea ta și că ziua este mult prea scurtă. Reușești să duci foarte puține sarcini la capăt.

Lasă un comentariu