Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 28 octombrie 2023. Maimuța ia o decizie radicală

Șobolan

Ține-te de planuri și nu le mai schimba la fiecare pas dacă vrei ca lucrurile să decurgă normal, de la sine, în tot ceea ce vrei să realizezi.

Bivol

Îți dorește să deții controlul în relația cu partenerul de viață, doar că nu prea merge și se ajunge rapid la discuții aprinse.

Tigru

Apar multe evenimente neprevăzute care te fac să te gândești și la alte variante. Traiectoria ți se poate modifica radical, mai ales în carieră.

Iepure

Ești mai ambițios și mai hotărât ca niciodată să faci ceva diferit în domeniul profesional. Nu te sperii nici dacă o iei de la zero.

Dragon

Concentrează-te asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine. Fă o listă clară cu aceste priorități.

Șarpe

S-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute. Nu stai tocmai bine la capitolul bani și riști să investeși în afacerile greșite.

Cal

Dispui de toate resursele necesare pentru a te bucura de un weekend liniștit, cu familia, departe de agitația orașului.

Capră

E timpul să găsești echilibrul și să delimitezi foarte bine cariera și viața de familie. Numai așa poți evolua pe drumul ales.

Maimuță

Iei o decizie care te va urmări multă vreme de acum înainte. Ascultă sfaturile prietenilor înainte de a face acest pas major.

Cocoș

Ai mai multă încredere în tine și în abilitățile tale. Nu mai aștepta să fii împins de la spate de oamenii din preajma ta.

Câine

Se naște din neant o poveste de dragoste interesantă. Simți fiorii iubirii exact ca-n adolescență, plutești pe un norișor.

Mistreț

E o zi perfectă pentru relaxare și voie bună. O sesiune de cumpărături într-un mall te poate ajuta să te destinzi.

Lasă un comentariu